Tell me something about the places you like to visit? Viết đoạn văn ngắn bằng các gợi ý sau: – What is it? – Where is it? – H

Tell me something about the places you like to visit?
Viết đoạn văn ngắn bằng các gợi ý sau:
– What is it?
– Where is it?
– How does it look like?
– Why do you like it?

2 bình luận về “Tell me something about the places you like to visit? Viết đoạn văn ngắn bằng các gợi ý sau: – What is it? – Where is it? – H”

 1. Hello My name is Phuong. I’m twelve years old. I’m from Vietnam. I live in Hanoi. Today I will talk abou places my like to visit. Ok! Let’s go!!!! Yesterday, I went to the Ha Long Bay with my family. I went to the Ha Long Bay by car. While riding in the car, I saw many beautiful scenes such as: there are very large buildings, very large trees and may be they are very well taken care of. When I got there, I thought it was very beatiful, and my parents let me go to the cave to play and then take some pictures as a souvenir. It’s so much fun. I do like it because I like swimming and ate sea food.
  Dịch nè:
  Xin chào Tôi tên là Phương. Tôi mười hai tuổi. Tôi đến từ Việt Nam. Tôi sống ở Hà Nội. Hôm nay tôi sẽ nói về những nơi tôi muốn đến thăm. Được! Đi nào!!!! Hôm qua, tôi đã đi đến Vịnh Hạ Long với gia đình của tôi. Tôi đã đi đến Vịnh Hạ Long bằng ô tô. Khi ngồi trên xe, tôi nhìn thấy nhiều cảnh đẹp như: có những tòa nhà rất lớn, những cây rất lớn và có thể chúng được chăm sóc rất tốt. Đến nơi, nghĩ là đẹp lắm, bố mẹ cho vào hang chơi rồi chụp vài tấm làm kỷ niệm. Nó rất vui. Tôi thích nó vì tôi thích bơi lội và ăn đồ biển.
  $#Phương$

  Trả lời
 2. BÀI VĂN: 
  I really like to visit Da Lat. It’s in the north of Vietnam. Da Lat has a nice view because it has many famous destinations. Such as Xuan Huong Lake, Love Valley, Strawberry garden… And the weather here is so comfortable, not hot and not cold. It’s so cool, suitable for learning and playing. I would like to come to Da Lat this summer vacation with my friends!
  Translate: 
  Tôi rất thích đi thăm Đà Lạt. Nó ở phía bắc của Việt Nam. Đà Lạt có những cảnh view đẹp vì có nhiều điểm đến nổi tiếng. Chẳng hạn như hồ Xuân Hương, thung lũng tình yêu, vườn dâu… Và thời tiết ở đây thật dễ chịu, không nóng cũng không lạnh. Quá tuyệt, thích hợp cho việc vừa học vừa chơi. Tôi muốn đến Đà Lạt trong kỳ nghỉ hè này với bạn bè của tôi!
  CHÚC EM HỌC TỐT!

  Trả lời

Viết một bình luận

Câu hỏi mới