1,the most popular form of …… for kids in the United states may be watching television A.entertain B.entertained C.entert

1,the most popular form of …… for kids in the United states may be watching television
A.entertain
B.entertained
C.entertainment
D.entertaining
2.you can stay healthy by … gymnastics at least three a week
A.playing
B.practising
C.taking
D.doing
3.Playing sports and games can help improve our….,physically and spiritually.
A.health
B.healthy
C.healthier
D.more healthy
4.Do you know which animal is…. in the world ?Is it the cheetah?
A.fast
B.the fastest
C.faster
D.the most fast
5.You have two sisters ,so tell me somthing about … sisters,please.What are….jobs?
A.their…yours
B.their…your
C.your…theirs
D.your…their
6. We …the cartoon Wait and See on television yet.
A.don’t see
B.won’t see
C.didn’t see
D.haven’t see
7.swimming in the sea in summer is…things of all activities I like
A.better than
B.the best
C.as good as
D.best
8.when you climb the Fansipan,…to bring an ummbrella as it is sunny there.
A.remind
B.forget
C.remember
D.need
9. Passengers…..talk to the driver while the bus is in motion.
A. mustn’t
B. doesn’t
C. aren’t
D. needn’t
10. All of us…..when the teacher is giving explanations during our lessons.
A. mustn’t are noisy
B. mustn’t talking loudly
C. must listen attentively
D. must to pay attention
11. The air in this area is…..with smoke from the factories.
A. polluted
B. noisy
C. inconvenient
D. fresh
12. At the corner of the street…..some wifi cafés where you can check your email.
C. it is
D. these are
A. there are
B. they are

2 bình luận về “1,the most popular form of …… for kids in the United states may be watching television A.entertain B.entertained C.entert”

  1. 1. C 
    2. D ( tập Gym )
    3. A 
    4. B 
    5. D 
    6. D
    7. B 
    8. C
    9. A
    10. C 
    11. A 
    12. A 
    ____________
    So sánh nhất
    Tính từ ngắn: S + V + the + adj + EST ….
    Tính từ dài: S + V + the MOST + adj ….
    ↔ So sánh kém nhất: S + V + the least + Tính từ/Trạng từ + Noun/ Pronoun/ Clause

    Trả lời
  2. 1. C (of + N)
    2. D (do gymnastics: tập gym)
    3. A (TTSH + N)
    4. B (So sánh hơn nhất: S + be + the adj-est/most adj + pre + …)
    5. D (TTSH + N)
    6. D (Thì HTHT: S + have/has + VII)
    7. B (So sánh hơn nhất: S + be + the adj-est/most adj + pre + …)
    8. C (remember to do sth: nhớ để làm gì)
    9. A (S + must + V-infinitive)
    10. C (S + must + V-infinitive)
    11. A 
    12. A (there + be + SL + N + pre + …)

    Trả lời

Viết một bình luận

Câu hỏi mới