Viết nhận xét (60-80 từ) về chương trình truyền hình yêu thích của bạn bằng tiếng Anh

Viết nhận xét (60-80 từ) về chương trình truyền hình yêu thích của bạn bằng tiếng Anh

2 bình luận về “Viết nhận xét (60-80 từ) về chương trình truyền hình yêu thích của bạn bằng tiếng Anh”

 1. Today there are many interesting and popular TV entertainment programs . But among them , talking tom is my favourite tv show. Is endless confrontation between cats tom and jerry smart mouse brings endless laughs  for the audience . Tom is a cat with  blue and white color . He keeps the house  for a normal family and has a very free life . His job is chasing jerry day by day . Jerry is a brown house mouse  . He usully livesin the deep cave behind the wall . Althought  they hate each other so much and always find ways to hurt opponent but when tom or jerry . bring blenty of  laughter for the audiences . I love this film because when I watch it I feel very glad , fleeling like returned to childhood

  Trả lời
 2. GETTING STARTED
  Nowadays, there are many program that we can watch it as a leisure activity. Among them, there is a favorite program for kids that I can enjoy watching it, it is Cartoon Network. Cartoon Network is an American cable television channel for kids and owned by Warner Bros. Discovery. There was a lots of famous cartoons, such as Tom and Jerry, Rick and Morty, We bare bears, Courage, etc. As far as I could tell, Cartoon Network was my childhood and the most interesting program to me. In general, you can enjoy watching this TV program even if you are an adult.

  DỊCH:
  Hiện nay, có rất nhiều chương trình truyền hình mà chúng ta có thể xem nó cho việc giải trí. Giữa chúng, đã có một chương trình yêu thích của trẻ con mà tôi có thể xem nó, đó là Cartoon Network. Cartoon Network là một chương trình truyền hình của Hoa Kì dành cho trẻ em và được Warner Bros. Discovery sở hữu. Nó có rất nhiều phim hoạt hình nổi tiếng, chẳng hạn như là Tom và Jerry, Rick và Morty, Chúng tôi đơn giản là gấu, Courage, v.v….Theo cách mà tôi có thể nói, Cartoon Network là tuổi thơ của tôi và cũng là một chương trình truyền hình vui nhộn đối với tôi. Nhìn chung, bạn có thể xem chương trình truyền hình này kể cả khi bạn là một người đã trưởng thành.

  _________________________________________
  CHÚC BẠN HỌC TỐT NHÉ! TYMTYM
  #RosyWilliam

  Trả lời

Viết một bình luận

Câu hỏi mới