Read the passage and answer the question the questions: Lan is twelve . She is a student in grade 6. She goes to school i

Read the passage and answer the question the questions:
Lan is twelve . She is a student in grade 6. She goes to school in the morning everyday. After school, she usually plays badminton with her friends. She will join in his English- speaking club tomorrow. She goes to school six days a week, she also has classes on Saturday morning. She has only a day off. Its Sunday. In her free time , she spends with her family or visits her grandparents.
* Questions
1/ Does Lan go to school six days a week ?
->…………………………………………………………………………………………
2/ What will she do tomorrow ?
->.
3/ What does she do in her free time?
->………………………………………………………………………………………..
4/ Does she often go shopping after school?
->………………………………………………………………………………………
The ancient town of Hoi An lies on the river Thu Bon, more than 30 kms to the south of Da Nang. Occupied by early western traders, Hoi An was one of the major old time commercial ports of South Asia in the 16th century.
Hoi An is famous for old temples, pagodas, tiled roof houses and narrow streets. Tourists can visit the relics of Sa Huynh and Cham civilizations. They can also enjoy the beautiful scenery of the river Thu Bon, Cua Dai beach, etc . In recent years, Hoi An has become a very popular tourist destination in Viet Nam. Importantly, the committee of the World Heritages of UNESCO officially certified Hoi An as a World Heritage Site in 1999.
Questions:
1-Where is Hoi An?

2. When was Hoi An one of the major old time commercial ports of South Asia ?
….
3-What is Hoi An famous for ?
.
4-Can tourists visit a lot of beautiful places in Hoi An ?
.
5-When was Hoi An recognized as a World Heritage Site?
..

2 bình luận về “Read the passage and answer the question the questions: Lan is twelve . She is a student in grade 6. She goes to school i”

  1. *
    1, Yes, she does.
    – Dẫn chứng : She goes to school six days a week, she also has classes on Saturday morning.
    2, She will join in his English- speaking club tomorrow.
    – Dẫn chứng : She will join in his English- speaking club tomorrow.
    3, She spends with her family or visits her grandparents in her free time.
    – Dẫn chứng : In her free time , she spends with her family or visits her grandparents.
    4, No , she doesn’t
    – Dẫn chứng : After school, she usually plays badminton with her friends.
    —————
    **
    1, It lies on the river Thu Bon, more than 30 kms to the south of Da Nang. 
    – Dẫn chứng :  Câu đầu : The ancient town of Hoi An lies on the river Thu Bon, more than 30 kms to the south of Da Nang.
    2,  Hoi An was one of the major old time commercial ports of South Asia in the 16th century.
    – Dẫn chứng : Occupied by early western traders, Hoi An was one of the major old time commercial ports of South Asia in the 16th century.
    3,It is famous for old temples, pagodas, tiled roof houses and narrow streets.
    – Dẫn chứng : Hoi An is famous for old temples, pagodas, tiled roof houses and narrow streets.
    4, Yes, they can.
    – Dẫn chứng : They can also enjoy the beautiful scenery of the river Thu Bon, Cua Dai beach, etc.
    5, In 1999.
    – Dẫn chứng :Importantly, the committee of the World Heritages of UNESCO officially certified Hoi An as a World Heritage Site in 1999.

    Trả lời
  2. -tham khảo !
    1 No , she doesn’t  / Yes , she does 
    Dẫn chứng : She goes to school in the morning everyday. -> No
    – “Everyday” = 7 days / per week -> No
    Dẫn chứng : She goes to school six days a week, -> Yes
    2 She will join in her English – speaking club tomorrow. 
    Dẫn chứng : She will join in her English- speaking club tomorrow (Sửa đề : his -> her)
    3 She spends with her family or visits her grandparents in her free time .
    Dẫn chứng : In her free time , she spends with her family or visits her grandparents.
    4 No, she doesn’t 
    Dẫn chứng : After school, she usually plays badminton with her friends
    II 
    1 It is lies on the river Thu Bon, more than 30 kms to the south of Da Nang
    Dẫn chứng : The ancient town of Hoi An lies on the river Thu Bon, more than 30 kms to the south of Da Nang.
    2 In the 16th century.
    Dẫn chứng : Hoi An was one of the major old time commercial ports of South Asia in the 16th century.
    3 It is famous for old temples, pagodas, tiled roof houses and narrow streets.
    Dẫn chứng : Hoi An is famous for old temples, pagodas, tiled roof houses and narrow streets
    4 Yes, they can
    Dẫn chứng : Tourists can visit the relics of Sa Huynh and Cham civilizations. They can also enjoy the beautiful scenery of the river Thu Bon, Cua Dai beach, etc .
    5 In 1999 
    Dẫn chứng : Importantly, the committee of the World Heritages of UNESCO officially certified Hoi An as a World Heritage Site in 1999.
    $\text{@ TheFallen}$

    Trả lời

Viết một bình luận

Câu hỏi mới